APARTMA V PIRANU

V samem starem mestnem jedru slovenskega bisera, starega ribiškega mesta Piran, se nahaja apartma "Pirano". Kljub temu, da so obalna promenada (50m), Tartinijev trg (300m), trgovina (100m) ter restavracije in bari na dosegu dlani, se apartma skriva znotraj večstanovanjske hiše z unikatnim atrijem in nudi umik od vrveže takoj, ko potrebujete svoj mir.

Apartma se razteza v treh etažah. V pritličju se nahajata jedilnica s polno opremljeno kuhinjo, v prvem nadstropju kopalnica in spalnica z zakonsko posteljo, v drugem pa spalnica z zakonsko posteljo, dvema enojnima posteljama ter manjšo kopalnico.

Za vaše udobje v vročih dneh skrbi klimatska naprava, za zabavo TV z ravnim zaslonom ter brezplačni WiFi, sprostitev pa boste lahko našli tudi v branju knjige na balkončku s pogledom na atrij.

Svoj avtomobil boste lahko brezplačno parkirali v garažni hiši Amfora, katera se nahaja pred vstopom v mesto Piran.

Ležišča 4+2

V apartmaju je lahko nastanjenih do 6 oseb. V prvem nadstropju se nahaja spalnica z zakonsko posteljo, v drugem pa spalnica z eno zakonsko in dvema enojnima posteljama.

Posteljnina in brisače so vključene brezplačno.

Kopalnica

Na voljo sta dve kopalnici s tuš kabinama, opremljeni s sušilcem za lase ter pralnim strojem.

Kuhinja

Na voljo je polno opremljena kuhinja s štedilnikom in pečico, vključno s priborom.

WiFi + TV

Na voljo sta brezplačna WiFi in TV.

Klimatska naprava

Apartma je opremljen s klimatsko napravo.

Brezplačno parkiranje

Zagotovimo brezplačni dostop do garažne hiše Amfora, katera se nahaja tik pred vstopom v mesto Piran.

Preveri razpoložljivost

Zahtevani podatki so označeni z *Rezervirajte od 1 razpoložljivih nastanitev.

Apartma v Piranu je na voljo v izbranem terminu.

Cena namestitve:

Odlična lokacija,lušten in čist apartma za družbo ali družino. Lastnica zelo prijazna.

Polona Bolhar Avatar Polona Bolhar
Apartma Pirano - atrij - atrium
Svojo avanturo prični tukaj ⬎ tukaj ⬎

Zahtevani podatki so označeni z *Rezervirajte od 1 razpoložljivih nastanitev.

Apartma v Piranu je na voljo v izbranem terminu.

Cena namestitve:

Apartma ima neko dušo, je zelo lepo urejeno, čisto, na super lokaciji,prelep atrij, lastnica zelo prijazna, se bi še vrnili.

Google_icon

Lidia Novak

Slovenia

This apartment was an absolute gem, sparkling clean with everything one might need. The host was welcoming and helpful. Definitely the place that we will recommend and try to visit again!

Margarita

Hungary

Apartma je WAW!!! Odlična lokacija čisto blizu Tartinija, trgovina za vogalom. Apartma izredno čist, lušno opremljen z ličnimi dodatki, kar naredi apartmaju poseben čar. V kuhinji vsi možni aparati, zgoraj klima, zunaj atrij idealen za kadilce ali samo tako za posedeti v poletnem večeru. Resnično priporočam! <3

Google_icon

Lučka K.

Slovenia

Apartma se nahaja na super, mirni lokaciji 200 m od Tartinijevem trga. Vse je v bližini :market, kafič, pekarna… Opremljenost in čistoča apartmaja sta izjemna. Gostiteljica zelo prijazna in s parkirnino ni dodatnih stroškov.

Google_icon

Suzana

Beautiful apartment in the historic part. The hostess was very helpful, we were greeted with excellent refreshments. The apartment is equipped with all kitchen appliances and a washing machine. To the center of Piran on foot about 200 m, to the sea about 100m, to the nearest city beach about 200 m. Pleasant air conditioning on the top floor.

Piran apartma

Veronika

Czech Republic